Vodeni turistični ogledi v Vipavi in okolici

V družbi strokovno usposobljenega turističnega vodnika si oglejte Vipavo in okoliške vasi. 

Turistični ogledi za posameznike, družine in skupine.

Pred vsakim turističnim vodenjem se individualno dogovorimo glede obsega in poteka vodenja ter turistične poti. Kot turistični vodič se prilagodim vsakemu posamezniku, družini ali skupini, ki naroči vodenje. Vodenje lahko traja eno ali več ur, na eni ali več lokacijah. Pred vsakim vodenjem vam predstavim zamišljeno pot, ki jo nato pred samim vodenjem na vašo željo tudi spremenimo, skrajšamo ali dopolnimo.

Tadej Kobal, lokalni turistični vodnik po Občini Vipava

Pozdravljeni! Sem Tadej Kobal, lokalni turistični vodnik po Občini Vipava. Komaj čakam, da se spoznamo v živo ter se sprehodimo po Vipavi in njeni okolici. Skupaj bomo spoznali, zakaj je Vipavska dolina tako drugačna in tako posebna, da se boste vanjo kmalu zaljubili. Turistična vodenja, ki jih izvajam, so vselej individualno prilagojena vsaki skupini, ki vodenje naroči. Moja vodenja so tako primerna tako za posameznike, ki radi planinarijo, kot tudi za družine, ki bi se rade sprehodile po poteh Najinih mostov.

Vipava in Vipavska dolina

Vipavska dolina je zaradi zanimive zgodovine, bližine morja, Italije in hribov zagotovo nekaj posebnega ter zato vselej vredna obiska. Za vsakogar se najde nekaj – vrhunska vina za vinoljubce, doživetja v neokrnjeni naravi za ljubitelje narave, obilica pohodnih poti za navdušene pohodnike ter stara vaška jedra za zgodovinarje. 

Koliko znaša cena vodenja?

Pred vsakim vodenjem se individualno dogovorimo glede vaših želja, trajanja vodenja, ogledane poti in ostale podrobnosti, od katerih se tudi razlikuje cena vodenja. Zaradi navedenih dejavnikov je težko podati splošno oceno o ceni vodenja. O končni ceni in vključenih storitvah se individualno vedno dogovorimo pred začetkom samega vodenja. 

Ali dobim po opravljeni storitvi račun?

Seveda. Po opravljeni storitvi turističnega vodenja prejmete račun v tiskani ali elektronski obliki, odvisno od dogovora.

Po katerih krajih vodite?

Vodenje izvajam na območju Občine Vipava. To vključuje vodenje po Vipavi in okoliških vaseh – Duplje, Erzelj, Goče, Gradišče pri Vipavi, Hrašče, Lozice, Lože, Manče, Nanos, Orehovica, Podbreg, Podgrič, Podnanos, Podraga, Poreče, Sanabor, Slap, Vrhpolje in Zemono.

Imam posebno željo glede vodenja. Se lahko obrnem na vas?

Seveda. Vsa moja vodenja so individualno prilagojena posamezniku, družini ali skupini, ki naroči vodenje. Svoje želje glede vodenja mi lahko sporočite na elektronski naslov vodenje@tadejkobal.com ali me pokličete na telefonsko številko 031 484 344

Ali mi lahko poleg vodenja svetujete tudi kje prenočiti, kaj si ogledati, kam iti na večerjo in podobno?

Kot lokalni turistični vodnik vam seveda lahko svetujem tudi kje prenočiti, kaj se vam splača obiskati, kje jesti glede na vaše želje in podobno. Pišete mi lahko na vodenje@tadejkobal.com ali me pokličete na telefonsko številko 031 484 344.

Naročite turistično vodenje še danes.

 

031 484 344

vodenje@tadejkobal.com