Pozdravljeni!

Sem Tadej Kobal, lokalni turistični vodnik po Občini Vipava. Komaj čakam, da se skupaj sprehodimo po starem mestnem jedru Vipave ali okoliških vasi.

Pred vsakim vodenjem je posebej pomembno, da se dogovorimo o kar največ podrobnostih glede vodenja, saj je le tako vodenje lahko prilagojeno vašim željam in potrebam. Moja vodenja so primerna za najrazličnejše skupine gostov, od navdušencev nad kulinariko do družin, ki bi se rade sprehodile po poteh nadaljevanke Najini mostovi, ki se dogaja prav v naših krajih. 

Ker je Vipavska dolina nekaj posebnega, sem prepričan, da boste vedno znova prihajali na obisk k nam. Kontaktirajte me čimprej ter se dogovorite za termin.

Veselim se srečanja z vami.

 

Moja vodenja so vselej individualno prilagojena željam posameznikov ali skupine, zato je pomembno, da se pred samim vodenjem dogovorimo glede obsega in lokacije vodenja ter o ostalih podrobnostih. 

Svetujem vam, da me čimprej kontaktirate, saj sem prepričan, da se vam bo Vipavska dolina vtisnila v spomin kot lokacija, kamor se boste vedno radi vračali. 

 

Naročite turistično vodenje še danes.

 

031 484 344

vodenje@tadejkobal.com